Gratis kravlenisser til at printe ud

kategori: Sjov | 0

disney-kravlenisse-mickey-mouseJulen nærmer sig og det er tid til at finde pynten frem fra kælderen. Udover pynt som gran, guirlander, julehjerter og kræmmerhuse så er kravlenisser et stort hit i de danske hjem.

Det er en gammel, dansk tradition at hænge kravlenisser op. Står du og mangler nogle kravlenisser så kan du finde en masse gratis kravlenisser på nettet – lige til at printe.

Se vores søde baby kravlenisse. Den er lige til at printe, klippe ud og sætte op.

baby-kravlenisse-1

Vi har desuden fundet nogle andre søde kravlenisser, som du kan printe:

Disse Disney kravlenisser er helt sikkert populære hos de små. Billederne af kravlenisserne er vist i lille størrelse, men du kan åbne dem op i stor størrelse ved at højreklikke på dem og klikke på “Åbn billede i nyt vindue” i Google Chrome eller “Vis billede” i Firefox. Du kan også gemme billedet direkte til din harddisk og åbne det op og printe det derfra bagefter. Man kan desværre ikke gemme billederne eller se dem i stor størrelse på den side i Internet Explorer.

Find en masse andre gratis kravlenisser lige til at printe ved at søge på Google:

https://www.google.dk/search?q=kravlenisser&tbm=isch

Så er det bare at printe løs, klippe kravlenisserne ud og samle familien. Lad de små hjælpe med at pynte op og bestemme hvor kravlenisserne skal hænge.

Facebooktwitter

Skriv et svar