Det kan være svært at beslutte, hvilke sutteflasker, man skal vælge til sin baby. Der findes masser designs, farver og materialer. En af de vigtigste ting som du skal være opmærksom på, er, at flasken skal være fri for materialet Bisphenol A, da stoffet kan være hormonforstyrrende. Alle sutteflasker på babybix.dk er naturligvis testet frie for stoffet.

Sutteflaskens sut

Når du giver dit barn sutteflaske, kan det være, at du vil opleve, at det reagerer forskelligt på forskellige sutteflasker. Det kan der være flere grunde til. Sutteflaskernes sutter er forskelligt udformet, og der kan være små variationer i størrelsen på hullet i sutterne. Det er vigtigt, at mælken ikke kommer for hurtigt, så baby risikerer at få det galt i halsen. Men det må heller ikke gå for langsomt, for så bliver barnet frustreret over, at det ikke bliver mæt hurtigt nok. Det er også mest behageligt for baby, hvis han ikke sluger for meget luft, mens han spiser. Designerne bag Avent sutteflaskerne har designet sutten således, at mælken flyder igennem på den mest optimale måde.

Sutteflasker med greb

Når baby bliver ældre, vil han på et tidspunkt selv kunne hjælpe til med eller helt selv holde sin flaske. Her kan en sutteflaske med greb være en god ide. Denne type flaske er også god, når barnet skal lære at drikke selv. Her kan eksempelvis sutteflasken fra Nuk med stort, ergonomisk greb være en god ide.

Læs mere
Side 1 af 3 med produkter
Klik herunder for at skifte side
Gratis fragt
ved køb over 599 kr.
Hurtig levering
1-2 hverdage
Gavekort leveres med det samme
Gælder ikke for håndlavede produkter og produkter på fjernlager