Tallerkener og bestik til baby


Som med de fleste andre produkter til babyer og børn, så findes tallerkener og bestik i mange forskellige materialer og designs. Før i tiden var bestik til børn ofte fremstillet i stål, men i dag kan du også få meget sødt bestik i plastik.

Tallerkener og bestik i plastik

Plastikbestik er over det hele og det har masser af farver, mønstre og designs. Hvis du gerne vil have noget andet end det klassiske stål, så er plastik bestemt en spændende mulighed. Mht. ergonomisk design, så er der ofte lidt flere muligheder med plastik. Eksempelvis det fine MAM-bestik, der består af blød gummi og hård plast, der sikrer godt greb og optimal samspil mellem hånd og mund. Plastiktallerkener er også ofte forsynet med en blød gummikant på undersiden, som forhindrer at tallerkenen glider frem og tilbage på bordet. Bestik som er fremstillet af plasttypen melamin er også udmærket, men vær dog opmærksom på, at det bliver meget varmt selv ved korte ture i mikroovnen.

Bestik og tallerkener i stål

Når du køber service til dit barn i stål - eller ønsker dig det til barnets dåb - så har stålet den charme, at det kan graveres. På denne måde kan man gøre et bestiksæt eller en tallerken meget personlig. Stål er desuden meget holdbart og tåler opvaskemaskine. Men husk at være forsigtig med mikroovn.


Gratis fragt
ved køb over 599 kr.
Hurtig levering
1-2 hverdage
Gavekort leveres med det samme
Gælder ikke for håndlavede produkter og produkter på fjernlager