Forældrenes bedste ven

En body er forældrenes bedste ven, når baby skal have tøj på. Hvis du giver din baby en almindelig bluse på, vil du hurtigt opdage, at blusen sidder oppe under babys armhuler, hver gang du løfter på ham eller hende. En body knappes i enden, og derfor sidder den altid hvor den skal. En body er også med til at holde babys ble på plads.

Det perfekte stykke basistøj

Du kan få en body både helt uden ærmer, med korte ærmer og med lange ærmer. Derfor er en body det perfekte stykke basistøj til din baby. Den er god at have på under en sweater om vinteren og dejlig luftig at kravle rundt i om sommeren.

Hvis du blot vil bruge en body som undertøj til dit barn, så kan du vælge en helt enkelt, ensfarvet body uden dekorationer. Hvis babys body samtidig er en bluse, så kan du vælge mellem en masse søde motiver og designs.

Vælg det rigtige materiale

En body fås i flere materialer. De fleste er fremstillet i bomuld - nogle i økologisk bomuld. Du kan også få bodyer i uld og bløde bomuldsblandinger med uld, og dette materiale er godt og varmt for baby at have helt inde på kroppen på en kold vinterdag.

Læs mere
Side 1 af 0 med produkter
Klik herunder for at skifte side
Gratis fragt
ved køb over 599 kr.
Hurtig levering
1-2 hverdage
Gavekort leveres med det samme
Gælder ikke for håndlavede produkter og produkter på fjernlager