Det kan være en jungle at vælge imellem at det tøj til baby og småbørn, som findes på markedet i dag. Der er rigtig mange mærker og endnu flere designs.

Basistøj

Når din baby er helt lille, og så længe han ikke kan gå, så er det meget praktisk, at hans inderste lag tøj er en baby body. Body’en er en form for heldragt uden ben, som knappes forneden. En body er praktisk, fordi den ikke vil skille ad om livet på baby, hver gang du løfter ham op. På den måde undgår du, at han kommer til at fryse, og desuden skal du ikke hele tiden rette på hans tøj.

Sommertøj

Den varme sommer stiller ikke så store praktiske krav til babys tøj, og du kan klæde hende i hvad som helst. Du kan bruge en body med lange eller korte ærmer, men du kan også bruge todelte sæt tøj, fordi du ikke skal tænke så meget på kulde og forkølelser.

Vintertøj

Det er en større opgave at klæde baby godt på om vinteren. Her det være dejligt at have forskellige stykker tøj i uld. Eksempelvis en body, en cardigan og uldsokker. Ulden holder specielt godt på varmen. Flyverdragten er populær, når der skal vælges overtøj. Når dit barn kan gå, så er også termotøj eller foret jakke med overtræksbukser gode muligheder.

Læs mere
Side 1 af 1 med produkter
Gratis fragt
ved køb over 599 kr.
Hurtig levering
1-2 hverdage
Gavekort leveres med det samme
Gælder ikke for håndlavede produkter og produkter på fjernlager