Sutteflasker og drikkeflasker


Der findes mange forskellige slags sutteflasker til babyer og børn. Lige fra den første sutteflaske når baby skal skifte fra bryst til flaske til drikkeflasken, som barnet selv kan bruge når barnet er 12 måneder eller over. Herimellem findes også sutteflasker beregnet til at træne babyen til at lære at drikke selv.

Sutteflasker til nyfødte

Hvis dit spædbarn ikke vil amme kan du prøve at made barnet med en flaske.

Overgang fra bryst til flaske

Når du ønsker at lære din baby at skifte fra bryst til sutteflaske, vil du sikkert opdage at det kan være svært at få barnet til at tage imod flasken. Hvis din baby bruger sut så vælg en flaske der minder om den sut som baby bruger, så kan overgangen blive lettere. Hvis dit barn eksempelvis er glad for NUK sutter så er det oplagt at købe en NUK sutteflaske.

Drikkeflasker til børn

Vi sælger også drikkeflasker, som kan bruges til børn fra 12 mdr. og op. Når barnet er aktivt og render rundt på legepladsen osv. så skal der en masse væske til.

Sunde sutteflasker

Vi sælger både sutteflasker af plast og glas. Alle vores sutteflasker er naturligvis BPA-fri (fri for Bisphenol A). Sørg altid for at købe sutteflasker der er fri for Bisphenol A, da stoffet mistænkes for at have en hormonforstyrrende virkning. Stoffet findes i nogle plastmaterialer og hvis din sutteflaske ikke er BPA-fri kan det farlige stof sive ud i mælken.


Gratis fragt
ved køb over 599 kr.
Hurtig levering
1-2 hverdage
Gavekort leveres med det samme
Gælder ikke for håndlavede produkter og produkter på fjernlager