Flot pynt til børneværelset med Hama perler

kategori: Sjov | 0
HAMA perle elefant af Silvermist5
Perlefigurer er kan udgøre en flot og alternativ udsmykning til børneværelset.

Hama perler er et stort hit hos mange børn såvel som voksne. Lad børnene udfolde deres kreativitet ved at lave flotte perle-mønstre og -figurer eller gå selv i gang. På nettet kan du finde en masse flotte mønstre og motiver til Hama perler. Der er for eksempel en masse flotte skabeloner med søde Disney motiver. Du kan også lave dine egne motiver baseret på et foto af dine børn, kæledyr osv. Perlefigurer kan blandt andet anvendes som en flot alternativ udsmykning til børneværelset eller som navneskilt på døren til barnets værelse.

Få inspiration til hvordan du kommer i gang med at lave flotte perlemønsktre og perlefigurer til børneværelset og hvordan du finder flotte, gratis mønstre som du og børnene kan gå i gang med.

At lege med Hama perler kan hjælpe børn til at udvikle sanser og de mest basale evner. I starten af livet skal barnet lære at genkende farver, gribe små genstande, få en fornemmelse af mængder samt skelne former fra hinanden osv. Hama produktet sin styrke som pædagogisk legetøj.

Advarsel: Sørg for at holde babyer og småbørn væk fra perlerne. De små perler i flotte farver er også spændende for de små, men de udgør også en stor risiko, da de små perler let kan blive slugt.

Hama producerer perler i 3 størrelser:

  • Maxi perler må anvendes af børn i alderen 3 år og op
  • Midi perler må anvendes fra 5 år og op
  • Mini må anvendes fra 10 år og op
Flot Mickey Mouse perlemønster
Flot Mickey Mouse perlemønster

Konvertér dine fotos og tegninger til Hama perlemønstre

Der findes forskellige programmer og hjemmesider du kan anvende til at lave dine egne perlemønstre på basis af fotos. Se eksempelvis programmet du kan downloade på beadforge.com

Dette flotte Mickey Mouse perlemønster er lavet ved at finde en tegning af Mickey Mouse på nettet og konvertere den til et perlemønster vha. hjemmesiden http://bighugelabs.com/beads.php

Historien om Hama

Hama perler er opfundet i Danmark af Malte Haaning Plastic A/S. Virksomheden holder til på Nykøbing Mors og blev grundlagt af Malte Haaning helt tilbage i 1961.

I starten producerede virksomheden sugerør, men det udviklede sig hurtigt til andre plasticartikler så som pinde til pindemadder, sjippetove, fluesmækkere med videre.

Malte Haaning opdagede at der var stor efterspørgsel på rørperler og besluttede sig derfor for at begynde at producere perler.

Midi perlerne blev introduceret i 1971, og de er i dag en kæmpe success. Senere kom de to andre perlestørrelser til: Mini og Maxi.baby-perlemoenster

Navnet HAMA blev introduceret som registreret varemærke i 1984. Navnet er afledt af navnet på firmaets grundlægger Malte Haaning. Navnet er altså sammensat af de første 2 bogstaver i efternavnet og de første 2 bogstaver i fornavnet.

Hama produkterne sælges i mere end 50 lande over hele verden.

 

Tilmeld dig også Club Hama hvor du blandt andet kan sende dine mønstre ind så andre medlemmer kan se dine flotte kreationer samt hente andres mønstre og meget mere.

Hama perler kan bla. købes i Fætter BR og Toys”R”Us samt på Hamas webshop.

Facebooktwitter

Skriv et svar