Børn søges til film og reklamer

kategori: Sjov | 0

Har dit barn lyst til at være med i en spillefilm eller i reklamer? Så tag barnet med til casting. Selv nyfødte kan få filmroller. Se et udvalg af de castings der netop nu er tilgængelige for babyer og børn.

Nyfødt baby søges til spillefilm

Sofie Stougaard er instruktør på en spillefilm hvor de netop nu søger en nyfødt baby. Hovedrollerne i filmen spilles af Lars Ranthe og Ellen Hillingsø. Der søges en helt nyfødt dreng.

Optagelserne vil finde sted mandag d. 5 oktober 2015 på Herlev Hospital. Læs opslaget og ansøg her:

www.onlinecasting.dk/visaudition.asp?id=12301

Børnemodeller søges

TV3Casting søger i skrivende stund børne- og ungdomsmodeller i alderen 3-16 år til forskelige store brands. De søger alle typer uanset hårfarve, højde og baggrund. Om man har fregner eller ej – der er plads til alle. TV3Casting holder casting rundt omkring i landet i oktober og november 2015. Læs mere om castingen og se hvornår der er casting tæt på dig via nedenstående link:

http://www.tv3.dk/casting

Byt Familien ud

BYT FAMILIEN på DR Ultra søger lige nu børn i 12-års alderen. Er du 12 år og har du mod på at skifte familien ud for et par dage så klik ind på DR Ultra og læs om hvordan du kan lave et vildt familie byt:

https://www.dr.dk/ultra

Her kommer stjernenJulekalender casting

TV 2 og DR søger af og til børn til at medvirke i årets populære julekalendre. Rollerne til årets julekalendre er allerede besat, men det er snart tid til casting til næste års TV-julekalendere. Ansøgningsfristen til årets TV2 julekalender var i år den 1. januar 2015. Hold øje med www.dask-online.dk hvor næste års julekalender casting formodentlig vil blive offentliggjort inden længe.

Filmfestival for børn og unge

Er du interesseret i filmbranchen så er Buster Filmfestival for børn og unge nok også interessant for dig. Læs en masse om den spændende festival på www.buster.dk

Facebooktwitter

Skriv et svar