Sutter med navn eller udtryk


Du kan gøre din babys sut ekstra sød og personlig, hvis du vælger en sut med skrift. Mens du stadig går hjemme og passer din baby, så kan du skrive navn, små søde ord eller udtryk på sutten.

Sutter med søde udtryk

Du kan for eksempel give din lille dreng en sut, hvor der står "Prince Charming" eller måske vælge at der skal stå "Mors prinsesse" på sutten, som din lille pige skal have. Det er altså kun fantasien der sætter grænser for, hvad der kan stå på sutten.

Sutter med navn

Når dit barn bliver lidt ældre, så skal det starte i vuggestue eller dagpleje sammen med andre børn. Her er det en god ide, at dit barns sutter bærer barnets navn, for der er mange sutter at holde styr på i en vuggestue. Der er flere grunde til, at det kan være en god ide at holde styr på sutterne. Det er mere hygiejnisk, hvis børnene bruger deres egne sutter. Du sikrer dig også, at trøsten altid er let at finde, når dit barn får brug for den. Du kan også skrive dit telefonnummer på navnesutten.

Meget holdbar

Babys sutter skal ofte skoldes og vaskes, og derfor er det vigtig, at den printede tekst ikke falmer i vask. Teksten på sutterne med navn er meget holdbar og tåler naturligvis, at du renser sutterne hver dag.

Vi har desværre ikke sutter med navn på lager lige i øjeblikket, men derimod et stort udvalg af billige kvalitetssutter til småbørn i alle aldre.


Gratis fragt
ved køb over 599 kr.
Hurtig levering
1-2 hverdage
Gavekort leveres med det samme
Gælder ikke for håndlavede produkter og produkter på fjernlager