Prinsesse Elsa, Anna og Olaf fra Disneys Frost (Frozen) – Om kjolerne, dukker, videoer, sange mv.

kategori: Fritid | 0

Prinsesse Elsa

Elsa er den smukke prinsesse der blev kendt i Disneys animationsfilm Frost (Frozen) fra 2013. Hun er også kendt under navnet Sneprinsessen Elsa fra Arendal. Hun har flot lyst hår der er sat op i en fletning og den smukkeste kjole.

Elsa er ikke kun en smuk prinsesse. Hun er mere end det. Hun har magiske kræfter, som gør hende i stand til at trylle med sne og is.

Prinsesse Elsas kjole

Vidste du at prinsesse Elsas kjole er turkis og hvid. Kjolen er helt magisk og iskappen glitrer når solen reflekterer i den. Hør sangen “Let it go” og se Elsas smukke transformation til sneprinsesse:
Prinsesse Anna

Anna er sneprinsesse Elsas søster. Hun har mørkt hår, bærer en lilla kappe, sort korset og en blå kjole. Hun ser op til sin storesøster Elsa, som kan trylle.

Snemanden Olaf

Som små børn leger Prinsesse Elsa og Anna i sneen. Elsa bygger den søde og sjove snemand Olaf til sin søster.

Se hvordan de to piger laver snemanden Olaf…

Magi kan være farligt. Alt går desværre ikke helt efter planen, men der er heldigvis en lykkelig slutning på eventyret.

https://www.youtube.com/watch?v=TJyoPgGhGVQ

Ved et mirakel lever snemanden Olaf op. Han er sød, sjov og din bedste ven.

Se de søde og sjove videoer med Olaf fra Disneys Frost herunder.

Olaf på glatis
Snemanden Olaf drømmer om sommer

Han er lykkelig uvidende om, at sommer er lig med sol og varme og det er sjældent en god ting for en snemand. Se den sjove video herunder:
Sangene fra Disneys Frost

Hvis du også er vild med sangene fra Frozen, så kan du høre dem på dansk her. Der er 8 sange i alt. Klik på play ikonet for at afspille. Hvis du vil gå til næste sang så trykker du bare på “Næste”. God fornøjelse.

Hør sangene fra Disneys Frost her:
Elsa dukkerelsa-dukke

Vidste du, at du kan købe Elsa dukker i mange forskellige butikker på nettet. Hvis du vil købe dukken som ny, så kan vi anbefale Bilka. De har ofte et stort udvalg til gode priser.

Se Bilkas udvalg af Disney dukker med Elsa.

Disney produkter kan godt være lidt dyre fordi det er mærkevarer. Det kan derfor være en god idé, at købe dukken brugt. I Den Blå Avis finder du et stort udvalg af brugte Elsa dukker. Følg linket for at se de dukker, som brugere på DBA har til salg lige nu.

Der findes mange forskellige typer af Elsa dukker. Dukken på billedet til venstre er en såkaldt frisør dukke. Der medfølger kam, spænder mv. så barnet selv kan rede Elsas smukke hår. Vi håber du finder lige præcis den dukke, som dit barn ønsker sig allermest.

Facebooktwitter

Skriv et svar