Heste tegninger man kan printe ud og male

kategori: Fritid | 0

hestBørn elsker at udfolde sin kreativitet og det er en vigtig færdighed, der bør trænes. Det kan for eksempel ske igennem tegning og maling. Hvis dit barn kan lide at tegne og male heste så er du kommet til det rigtige sted. Herunder finder du nogle links til hjemmesider med gratis tegninger af heste. Lige til at printe ud og male.

På hellokids.com finder du en masse gratis tegninger af heste og ponyer til at printe ud og male: http://www.hellokids.com/…

Hjemmesiden clipart.com byder på en masse gratis cliparts, som du blandt andet kan bruge til at printe ud og farvelægge. Se eksempelvis disse gratis cliparts med heste: http://www.clipart.com/…

På Pinterest deler folk over hele verden kreative idéer og projekter. Her kan du blandt andet finde nogle rigtig flotte stregtegninger af heste. Se nogle flotte heste tegninger vi har fundet på Pinterest, som du kan printe ud og male: https://dk.pinterest.com/…

På Flickr kan du også finde nogle flotte tegninger af heste som børnene kan farvelægge eller hente inspiration i til deres egne tegninger. Se blandt andet disse flotte tegninger: https://www.flickr.com/…

Opfordr dine børn til kreativ leg

Mange antager at kreativitet er et medfødt talent, som børn enten har eller ikke har. Ligesom alle børn er ikke lige intelligente, er alle børn ikke lige kreative. Rent faktisk er kreativitet dog mere dygtighed end et medfødt talent, og det er en færdighed forældre i høj grad kan hjælpe deres børn med at udvikle.

Kreativitet er en vigtig del af menneskers sundhed og lykke og en basal færdighed som er vigtig at øve med børnene. Kreativitet er ikke begrænset til kunstnerisk og musikalsk udtryk. Det er også vigtigt for videnskab, matematik, og endda social og følelsesmæssig intelligens. Kreative mennesker er mere fleksible og bedre problemløsere, hvilket gør dem bedre i stand til at tilpasse sig de teknologiske fremskridt og håndtere forandringer. Kreative mennesker er også gode til at drage fordel af nye muligheder.

Derfor er kreativ leg meget vigtigt for småbørns udvikling. Sørg for at opmuntre dit barn til kreativ udfoldelse og giv rigelig med tid og mulighed for fritflydende kreative aktiviteter.

Det er vigtigt for småbørn at de føler de kan udfolde sig frit når det kommer til kreativ leg. Der er intet rigtigt og forkert når det handler om at tegne, bygge, synge og så videre. For småbørn er det processen med at skabe der er det vigtigste.

Du kan støtte barnets kreative udvikling ved at give dit barn så meget tid som er det ønsker til kreative aktiviteter. Nogle dage ønsker barnet måske kun at bruge fem minutter mens det kan bruge hele formiddagen på andre dage.

Når barnet får nok tid til kreative aktiviteter vil barnet have mulighed for at få masser af ideer og reaktioner under legen. Nogle idéer vil skabe resultater, som barnet er tilfreds med, og andre vil ikke. Det er der intet galt i. Faktisk er evnen til at lære ved at prøve sig frem en vigtig færdighed. Sørg for at opmuntre dit barn uanset udfaldet. Hvis du oprigtigt synes at barnet har produceret et flot resultat så ros det endelig. Ellers kan du blot anerkende at barnet har gjort en indsats. Det vigtigste er at barnet føler sig opmuntret til fortsat at udfolde sig kreativt.

 

Facebooktwitter

Skriv et svar