Gratis baby strikkeopskrifter

kategori: Fritid | 0

Når der er en lille ny på vej er det populært at strikke noget varmt og smart tøj til det kommende familiemedlem. Der er masser af gratis strikkeopskrifter på internettet. Heriblandt er der en masse strikkeopskrifter til babytøj. Vi har fundet nogle gratis baby strikkeopskrifter til nogle søde baby strik. Se links til opskrifterne herunder.

2967765290_5ffa585f6c_z

Babyhuer

Sød blomsterhue

Strik en sød baby blomsterhue i friske farver. Strikkeopskriften inkluderer også instruktioner i hvordan du strikker blomster. De søde, strikkede huer er en god gave til babyer i alle aldre da den let kan strikkes i forskellige størrelser. Strikkehuer er også en oplagt gave til et baby shower.

Mønsteret indeholder instruktioner til huen, en stor blomst og en lille blomst samt anvisninger i at strikke den runde del og den flade del. Klik på linket herunder for at se huen og finde den gratis strikkeopskrift.

Søde blomsterhuer

Babyhue med stribe

Se også denne gratis strikkeopskrift på en hue med en flot stribe. Størrelsen på huen kan let ændres. Klik på linket herunder og download PDF-filen med strikkeopskriften. Simpel opskrift lige til at printe.

Hue med stribe

Sjov kriger babyhue

Er du til en sjov babyhue så se opskriften på en sjov baby kriger hue herunder.

Kriger hue

Sød panda-hue og -vanter

Dette søde sæt med hue og vanter er det perfekte fastelavnskostume til din baby. Lad dit barn deltage i festlighederne og hold barnet varm samtidig. Strik et hjemmelavet kostume til fastelavn eller Halloween.

Panda-hue og -vanter

Babytøfler og babystøvletter

Søde babystøvletter med bånd

Strik nogle søde baby støvletter til den lille. Disse søde tøfler holder de små fødder varme hele året. Det er en simpel strikkeopskrift som egner sig til et vilkårligt antal garn og farver. Prøv at eksperimentere med forskellige farvede bånd.

Baby støvletter med bånd

Søde støvletter med pom pom’er

Dejlige plys strik støvletter med søde, bløde Pom Pom’er. Disse søde støvletter er en god gaveidé til babyshower gave eller som den første fødselsdagsgave.

Støvletter med pom pom’er

Regnbue tøfler

Har du lettere ved at følge en video-guide kan du også finde gratis strikkeopskrifter på YouTube. Se i videoen herunder hvordan du strikker nogle søde babytøfler i alle regnbuens farver.
knittygrrlku s Wyatt SweaterBabysweaters

Sød baby cardigan

Strik en bedårende børnecardigan med dette gratis strikkemønster. Denne baby cardiganen er en sød, letvægts-cardigan som er perfekt til foråret eller sommeren. Baby cardiganen er et stort strikkeprojekt for nybagte mødre og bedstemødre, der ønsker at gøre noget særligt for den familiens nyeste medlem.

Baby cardigan

Pink prinsesse cardigan

Strik det perfekte tilbehør til din lille pige, med denne gratis strikkeopskrift på en sød, lyserød prinsesse cardigan. Denne søde børnesweater strik er perfekt til den lille prinsesse.

Sød prinsesse cardigan

Strikket babylegetøj

Strikkede babyblocks

Udover babytøj er det også populært at strikke legetøj til babyen. Se eksempelvis denne video for et godt eksempel på noget sødt, strikket legetøj.

https://vimeo.com/64110263

 

Facebooktwitter

Skriv et svar