TV 2 søger børnefamilier til ny programserie

kategori: Familie | 0

tv2TV 2 vil i en ny programserie yde hjælp til pressede børnefamilier.

Ifølge TV 2 siger hver anden far og to ud af tre mødre, at de stort set altid føler sig stressede. TV 2 vil derfor i en ny programserie følge en række pressede børnefamilier. Samtidig vil TV 2 stille hjælp til rådighed for de pressede forældre. På den måde kan der forhåbentlig komme balance ind i hverdagen igen.

Mange forældre har svært ved at få to fuldtidsjobs til at passe ind i familielivet. Børnenes eller de voksnes fritidsinteresser kan hurtigt tage magten. Andre gange er det økonomien, antallet af børn eller omgivelsernes forventninger der gør at man har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen. Det kan føre til stress, dårlig samvittighed, raserianfald og lignende. Kan du kende din egen familie i nogen af disse symptomer? Føler du at I løber og løber for at nå frem til næste fridag eller næste ferie for at få et lille, tiltrængt pusterum?

Så ønsker TV 2 at hjælpe. Hvis du åbner dit hjem for TV 2’s kameraer vil TV 2 forsøge at hjælpe til med at få roen til at sænke sig.

Du kan skrive eller ringe til TV 2 for at og fortælle lidt om din familie og måske er din familie heldige at komme med i programserien.

Kontaktoplysninger:

E-mail: pressede@tv2.dk / tlf. 25 63 66 66

Da programserien er slut, har vi valgt at fjerne linket. Vi henviser til TV2.dk for info om aktuelle programserier.

Facebooktwitter

Skriv et svar