1-2 dages levering
Fragt 39,-
Fri fragt v/køb over 599,-

Fødselstavle – en dåbtavle er en god og personlig dåbsgave


Fødselstavle er svaret på dit spørgsmål. Hvilket spørgsmål? Jo, spørgsmålet om, hvad i alverden du skal give i dåbsgave til den lille dreng eller pige. Dåbstalver har været at finde i butikkerne i mange år. Der har de stået på hylderne med deres fortinnede eller forsølvede overflade. Fine ser de ud, men er det den slags navnetavle, der passer bedst til den moderne familie? Vi tror det ikke. For designet på de traditionelle fødselstavler har ikke fulgt med tiden – og tiden er til dåbsplakater med farver, stil, dyr, bamser, retromønstre og fuldstændig uimodståelige udtryk. Vi har ikke opfundet dåbsgaver med navn - vi har genopfundet dem og gjort dem ultrastilfulde.

Navnetavle til det moderne børneværelse

Forventningsfulde familier, der venter sig, er stilbevidste. Mor og far har lagt en enorm mængde energi i at gøre børneværelset til en tryg og hyggelig oase for baby. Med omhu har de fundet hver en ting, og med stor kærlighed har de valgt, hvor den skal stå, ligge eller hænge. Hvis du vil give en personlig dåbsgave og samtidig overtage indretningsstafetten fra de nybagte forældre, så giv dem en dåbsplakat med navn, fødselsdato, fødested, mål og vægt. Findes der nogen oplysninger, der er vigtigere? Nej, vel. Derfor skal de naturligvis forkæles med kreativitet, så man med det samme får øje på dem.

Vi har sat vores designer på overarbejde, fordi vi gerne vil kunne tilbyde dig en helt særlig fødselstavle og dermed en anderledes og unik dåbsgave. Det vil altså sige, at de dåbsplakater, du finder hos os, finder du ikke andre steder. Desuden har vi sørget for at have et kæmpe udvalg af dåbsplakater. Så stort, at det bliver svært for dig at vælge. Til gengæld er vi sikre på, at dit valg af moderne dåbstavle får toppoint, når der skal pakkes gaver op.

Personlig dåbsgave – hvad er det?

En personlig dåbsgave er en gave, du har tænkt meget over. Det er svært, synes du. For det er jo et nyt lille menneske, vi taler om, og gaven skal helst både indeholde lidt af dig og lidt af baby. Netop derfor er fødselstavlen en fantastiske ide.

Når du vælger et design til babys navnetavle, kan du ikke undgå at vælge ud fra din egen smag. Kan du bedst lide plakaten med den lille ugle med hovedet på skrå? Eller hvad med et nuttet hånd- og fodaftryk? Retrostilen og tapetmønstret er nu også ret smart, ikke? Vi sagde jo, at det ville være svært at vælge! Uanset hvilken dåbålakat du vælger, har du valgt med hjertet. Og når du taster babys oplysninger ind i felterne, og vores grafiker sætter plakaten op specielt til dig, har du snart en unik dåbsgave i hænderne. Fra dig til baby med kærlighed.

Desuden vil mor og far (og senere baby) altid sende dig kærlige tanker tilbage, når de ser på dåbstavlen. Man glemmer nemlig ikke sådan lige, hvem der kom med sådan en gave.

Fødselstavle til print?

Både ja og nej. For vi gør mere end blot at printe navletavlen. Når du har valgt dit yndlingsdesign og indtastet babys oplysninger, sender vi dåbsplakaten til en professionel trykker. Et print fra maskinen på hjemmekontoret er rigtig godt til mange formål. Men vi synes ikke, at dåbsgaven er et af dem. Her må der en ganske anden kvalitet på bordet – og det får du hos os.

Dåbsplakat med ramme (fordi forældrene har så meget andet at gøre!)

Vi ved godt, at listen med opgaver er næsten endeløs, når baby først er kommet til verden. Hvad har det at gøre med dit valg af dåbstavle? Jo, det kommer vi til om et øjeblik.

Mor og far skal give baby masser af kys og opmærksomhed, og resten af den sparsomme tid går med huslige opgaver i prioriteret rækkefølge. Mange ting står ikke længere på to-do-listen. Ting som romantiske middage og udlandsrejser. Det kan du ikke gøre så meget ved. Men ved du, hvad der heller ikke står på forældrenes liste? Rammeshopping! Netop derfor skal du vælge en dåbsplakat med ramme. Hos os kan du vælge mellem sort og hvid ramme, og du kan endda vælge at få din plakat med eller uden passepartout. Vi trykker plakaten for dig, sætter den i ramme (med eller uden passepartout) og sender den forsvarligt til dig. Helt klar til at pakke ind og helt klar til at hænge op. Tro os, forældre elsker færdige gaver :)