Disney tegninger til at printe ud og farvelægge

kategori: Sjov | 0

Disneys figurer er meget populære blandt børn i alle aldre. De kendte karakterer er naturligvis også populære emner i malebøger. Står du og mangler nogle motiver, som børnene kan farvelægge så se vores links herunder. Der er både skønne Disney prinsesser som små piger elsker at farvelægge og klassiske karakterer som Mickey, Fedtmule og Anders And.

disney-prinsesser-til-printDisney prinsesser til at male

Disneys egen hjemmeside kan du finde en masse flotte stregtegninger af Disney prinsesser, som er klar til at printe ud og farvelægge.

Du kan desuden finde en masse Disney prinsesse-tegninger lige til at printe ud på andre sider på nettet. Her er blandt andet tegninger fra Prinsessen og Frøen. Hvis dit barn som så mange andre børn er fan af Disneys Frost (Frozen) kan du finde nogle flotte tegninger til at farvelægge her: Frozen tegninger.

Pinterest kan du desuden finde en masse stregtegninger af princesser som også er lige til at printe ud. Du skal dog oprette en konto på Pinterest for at få adgang til billederne. Det kan du let gøre ved at tilmelde dig gratis med din e-mail adresse eller ved at logge ind vha. din Facebook konto.

Klassiske Disney tegninger til at printe ud og male

Du kan blandt andet finde nogle flotte klassiske Disney tegninger til at skrive ud og male på Disneys hjemmeside.

Trods hans store temperament er Anders And en meget elsket figur i Danmark. Måske er netop det store temperament med til at gøre ham populær. Man kan let genkende en del af sig selv i ham og når alt kommer til alt så er Anders And jo en dejlig legeonkel. Print nogle sjove Anders And tegninger og andre klassiske Disney tegninger til børnene og lad dem male på livet løs.

Bambi husker vi alle fra den flotte klassiske animationsfilm fra Disney og ikke mindst fra Disneys årlige juleshow på TV. Her kan du downloade og printe nogle flotte tegninger af Bambi. Du finder blandt andet tegninger af Bambi på isen.

Print også flotte Disney tegninger af Skønheden og Udyret, Dumbo og vores alle sammens klodsede Fedtmule, som i øvrigt var Walt Disneys personlige yndlingskarakter.

Én af de mest kendte Disney figurer er naturligvis Mickey Mouse. Mickey er kendt og elsket over hele verden. Walt Disney fandt på Mickey Mouse i 1928. Walt ville oprindeligt have kaldt Mickey Mouse for Mortimer Mouse, men Walts kone syntes at musen skulle hedde Mickey. Sådan blev det så. Senere fik Mickey så en rival netop ved navn Mortimer Mouse. Denne karakter er dog ikke så kendt. Print og mal Mickey Mouse tegninger.

Lær at tegne de populære Disney figurer

Hvis børnene har lyst til en god udfordring så kan du vise dem nogle af nedenstående videoer hvor de kan lære at tegne Mickey Mouse, Peter Plys, Anders And, Rip, Rap og Rup samt Hexia De Trick. Der er også et par videoer der viser hvordan du tegner den sjove snemand Olaf fra filmen Frost og Anna fra samme film.






















 

Facebooktwitter

Skriv et svar