Sådan beroliger man en grædende baby

kategori: Familie | 0

Hvis du nogensinde har brugt timevis på at forsøge at berolige en grædende baby så er videoen herunder måske noget for dig.

Dr. Robert Hamilton, en amerikansk børnelæge baseret i Santa Monica i Californien, har 30 års erfaring med at behandle børn. Han har et fikst tip til hvordan man lynhurtigt beroliger et grædende spædbarn. Dette trick viser han i en video på YouTube. Videoen er hurtigt gået viralt over hele verden.

Børnelægen kalder hans metode for ‘The Hold’. Den indebærer at man krydser barnets arme henover brystet og holder barnet sikkert i en 45 graders vinkel. Derefter bruger man sin hule hånd til stille og roligt at vugge og rotere barnet.

I videoen viser lægen hvordan det virker. Han udfører ‘The Hold’ på to grædende babyer i videoen, og det synes at være en meget effektiv metode.

Videoen blev offentliggjort d. 29. november 2015 og har i skrivende stund her en lille måneds tid efter, allerede over 16 millioner visninger på YouTube.




Har du prøvet ’The Hold’? Vi vil gerne høre om det virker for dig. Skriv i kommentarfeltet herunder hvis du har nogen erfaringer du vil dele med BabyParadis.dk og vores brugere.

Facebooktwitter

Skriv et svar