Lær dit barn at gå på rekordtid ved hjælp af dette smarte trick

kategori: Familie | 1

Med dette smarte trick kan du lære småbørn at gå på rekordtid. Læs om hvordan et forældrepar lærte deres barn på knap 1 år at gå. Der var store fremskridt fra den ene dag til den anden.

På en ferierejse til Brasilien lærte et dansk/brasiliansk forældrepar deres lille prinsesse på knap 1 år at gå. Paulo og Bettina var på ferie i Brasilien med deres datter Gabriela på knap et år og Felix på tre. Her mødte de Dona Rita. En Brasiliansk kvinde og mor til 3. Rita så forældrenes forsøg på at lære lille Gabriela at gå. Som så mange andre forældre forsøgte de at lære barnet den svære kunst ved at holde hende i hånden og gå sammen med barnet. Det gik også fint så længe far eller mor var med, men Gabriela turde ikke gå selv.

Kan du huske da du skulle lære at cykle, svømme eller benytte en kængurustylte for første gang? Du var nok nervøs for om det skulle gå galt. Sådan er det tit når man prøver noget nyt. En stor del af det at kaste sig ud i noget nyt er at opbygge en selvtillid og tro på at man kan klare det. Sådan var det også for Gabriela. Hun var vant til at gå sammen med sine forældre. Så længe nogen holdt hende i hånden følte hun sig tryg.

Dona Rita kendte dog et smart og nemt trick, som hun selv havde brugt da hun skulle lære sine børn at gå. Tricket gik netop ud på at give barnet den samme tryghed og selvtillid, som når en voksen holder fast i barnets hånd, men uden rent faktisk at holde barnet. Med en simpel stofble viste Rita hvordan man kan støtte barnet så det ikke falder, men samtidig lade barnet gå med begge arme fri.

Instruktioner

Paulo tog en stofble og viklede den rundt om brystet og om på ryggen af Gabriela. Han bandt en knude på ryggen og samlede enderne. Bettina holdt fast i enderne og begyndte at gå rundt som normalt med en hjælpende hånd i Gabrielas lille hånd. Kort efter kunne Bettina give slip i hånden og kun holde fast i stofbleen for at støtte i tilfælde af at Gabriela fik overbalance. Det gik overraskende godt og Gabriela gik straks i gang med at udforske verden på egen hånd for første gang. Hun var meget stolt og glad over sine egne præstationer.

Senere samme dag viste Gabriela at hun allerede havde meget større tro på sine egne evner på to ben. Hun rejste sig og fra jorden og gik på to ben helt uden støtte til forældrenes store jubel.

Prøver du selv dette trick så hører vi gerne om dine erfaringer. Kender du andre smarte tricks til småbørn, så vil vi også meget gerne høre fra dig. Måske bringer vi din historie næste gang. Hvis du vil i kontakt med os kan du f.eks. skrive en kommentar nederst på siden.

Facebooktwitter

  1. Pia Pedersen

    Der findes allerede et produkt der kan dette, og nok sidder bedre på barnet 🙂 Prøv at søg: walking wings. Jeg har en i kan købe billigt hvis i selv vil prøve den af. Mvh. Pia

Skriv et svar