1-2 dages levering
Fragt 39,-
Fri fragt v/køb over 599,-

Børnesikring af skabe, skuffer og vinduer, samt hjørnebeskyttere af silikone


Børnesikring står øverst på de fleste forældres to-do-liste ganske få måneder efter babys ankomst. Men hvor skal du starte? Det må du naturligvis selv bestemme. Men hvis du kan sætte flueben ved børnesikring skabe, børnesikring skuffer og børnesikring vinduer, er du nået rigtig langt. Og så kan du jo fortsætte med inventarets mange hjørner, hvortil du kan få praktiske hjørnebeskyttere.

Men hvordan virker produkter til børnesikring, og er det overhovedet nødvendigt at bruge så meget energi på børnesikring af hjemmet?

Sådan virker børnesikringsprodukter til låger, skuffer og stikkontakter

Der er tre vigtige formål med børnesikring.

Det første formål er at undgå, at baby kommer i nærheden af ting eller steder, som kan være farlige, eller som roder og sviner. Og her er nok at vælge imellem. For baby er næsten alting farligt, og blandt de farligste ting finder man kemikalier, medicin, batterier, plastikposer og knive. Til de farligste steder hører skraldespanden, stikkontakterne og naturligvis vinduerne.

Det andet formål er at undgå, at baby slår hovedet på møblernes skarpe hjørner.

Det tredje formål er at forhindre, at baby får fingrene i klemme i dørene, som har en utrolig tiltrækningskraft på mange småbørn.

Skabs- og skuffesikring og børnesikring af vinduer og stikkontakt

Til den første opgave skal du se efter produkter i kategorien børnesikring af skabe, skuffer og låger. Her kan du få forskellige typer børnesikringsprodukter, som består af to selvklæbende plastikdele, og som allesammen har en låsefunktion. Eksempelvis monterer du en børnesikring til låger ved at klistre den ene del fast på selve lågen og den anden på nabolågen, skuffen eller væggen. Nogle produkter til sikring af skabe og låger kræver en ret vinkel (et hjørne), andre kan kun bruges på jævne overflader, mens andre igen kan bruges alle steder. Du kan selvfølgelig også børnesikre køleskabet med mange af disse sikringsprodukter.

Børnesikring af vinduer fungerer på næsten samme måde. Her er også to dele, som låser, så vinduet ikke kan åbnes mere en blot et par centimeter.

Moderne hjem har mange stikkontakter, og det er ret nemt at beskytte baby mod den farlige strøm. Når du skal børnesikre en stikkontakt, stikker du blot en beskytter ind i kontakten. Beskytteren har to ben, som passer i kontaktens to huller, mens resten af beskytteren dækker for et eventuelt tredje hul (jord).

Hjørnebeskytter til bord og andre møbler

Hjørner er til evig fare for baby, som netop har lært at komme omkring. Hjørnebeskyttere til baby er lavet af bløde materialer, typisk silikone eller skum. De kommer med selvklæbende tape, så du hurtigt kan børnesikre borde, vindueskarme, lavthængende reoler og andre møbler.

Skumbeskyttere til børnesikring af døre

Lukke op og lukke i, hvor baby dog hygger sig med døren. Det gør du ikke – hjertet sidder helt oppe i halsen på dig. Med en skumbeskytter til døren, kan døren ikke lukkes, og babys fingre er i sikkerhed under den sjove leg. Skumbeskyttere passer til de fleste døre, fordi de er bløde og fleksible. Du kan således forsigtigt vride dem omkring døren, og beskytteren sidder fast uden hverken tape eller lim. Skumbeskytteren fungerer desuden som en dørstopper, så der ikke kommer grimme mærker i væggen.

Behøver du overhovedet at børnesikre dit hjem?

Når du ser på de mange forskellige produkter til børnesikring af hjemmet, tænker du måske, at dem har du slet ikke brug for. Så længe du holder øje, sker der ikke noget. Men hvad gør du, hvis du skal på toilettet? Hvad nu hvis det pludselig ringer på døren? Hvad nu hvis storebror eller -søster kalder på dig fra haven, mens baby leger i stuen? Du kan ikke holde øje med baby hele tiden – uanset hvor gerne du vil.

Forældreskab er glæde, bekymringer og uendelig kærlig. Men forældreskabet har også en praktisk side, som primært består af at sørge for, at baby ikke kommer til skade. Faren lurer bag hvert hjørne – og hjørnet selv kan endda også gøre ondt!

Så i virkeligheden køber du faktisk slet ikke plastik. Du køber heller ikke hverken silikone, skum eller nylon. Du køber tryghed. Tryghed til dig selv og dit barn, så du kan sænke skuldrene og slappe af, og baby kan lege sikkert i jeres fælles hjem – også når du er nødt til at se den anden vej et øjeblik.

Børn kommer ud for mange ulykker. Hvor mange? Vi har samlet nogle statistikker omkring børn og sikkerhed. Se dem her og få tips til hvordan du børnesikrer dit hjem.

Stort udvalg af billig børnesikring til baby

Din tryghed og babys sikkerhed er vigtige for os. Derfor har vi sørget for et kæmpe udvalg af billige børnesikringsprodukter til hele hjemmet. Du kan vælge imellem mange forskellige børnesikringer til låger, skuffer og skabe, og flere af dem fås med farver. Vores skumbeskyttere til døre ligner små, søde dyr, og vi byder også på dørstoppere til gulvet. Dørstopperne har form som enten blade eller snegle.

Leder du efter beskyttelse til babys krop, skulle du tage et kig på vores sikkerhedspude, der beskytter babys hoved ved fald. Puden er supersød og kommer i forskellige farver og designs.

Det er aldrig for sent at børnesikre dit hjem, og da sikringsprodukterne alle er enten selvsiddende eller selvklæbende, kræver børnesikring intet værktøj.

Hvad venter du på?